Vakantiepark  Schindeldorf

in de toeristische regio "Hunsrück" in midden-Duitsland

in natuurgebied "Hunsrück" midden-Duitsland

regio "de Hunsrück" midden-Duitsland

in de toeristische regio "Hunsrück" in midden-Duitsland

 

Appartement Type B, Verona II
2-kamer-Appartement voor 2 personen, met een oppervlakte van circa 35 m² en een serre met eethoek van 9m². Woonkamer met slaapbank, open keuken met 2 kookplaten. 1 slaapkamer met 2-persoons bed. badkamer met douche en toilet.

 

Bungalow Type E, Davos
3-kamer-woning voor 4 personen, met een oppervlakte van 52 m². Woonkamer met eethoek, keuken met 4 kookplaten, verder zijn er 2 slaapkamers, beide met 2-persoons bedden, en een badkamer met douche en toilet. Natuurlijk heeft u ook een terras met tuinmeubelen.

 

Bungalow Type F, Arosa
3-kamer-huis voor 4 personen, met een oppervlakte van 64 m².
Begane grond: woonkamer met eethoek, keuken met 4-kookplaten, en een toilet.1e etage: 2 slaapkamers met 2-persoons bedden, badkamer met bad en toilet.
 

Bungalow Type G, Bergamo
4-kamer woning voor 6 personen van 85m² met terras.
Begane grond: Woonkamer met eethoek, keuken met 4 kookpitten, 1 slaapkamer met twee 1-persoons bedden, toilet.
1e etage: 2 slaapkamers (beide met 2-persoonsbed, 2 badkamers met wc.

 

Bungalow Type H, Colmar
5-kamer woning "type Colmar" is voor 8 personen. en heeft een oppervlakte van 97m². Begane grond: Woonkamer met eethoek, open haard, keuken, 4 kookplaten, 1 slaapkamer met 2 bedden, douche/toilet.
1e etage: 2 slaapkamers met 2-persoonsbed, 1 slaapkamer met stapelbed (ook geschikt voor volwassenen) en verder nog 2 badkamers met douche en toilet. Terras met tuinmeubelen.

 

Bungalow Type I, Stromberg
Nieuw en modern ingericht 3-kamer half vrijstaand huis tot 4 personen, van  55 m². Grote woon- eetkamer, keuken met keukenblok, 1 slaapkamer met 2-persoons bed, 2-persoons slaapbank, badkamer met douche en hoekbad en een eigen tuin met vijvertje. Kinderen vanaf 8 jaar, huisdieren zijn niet toegestaan in dit type. Bij dit type mag niet het eigen beddengoed meegenomen worden en bent u verplicht het te reserveren a € 14,- per persoon.